Bli en av oss och var med och bygg framtidens samhälle.

Det går bra för oss och vi vill bli fler.

Våra medarbetare kännetecknas av hög arbetsmoral, lång branscherfarenhet, god yrkeskompetens och med en förmåga att alltid sätta sig in i kundens situation.

Vi vill lyfta våra medarbetare och låta de komma till sin fulla potential hos oss. För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och får vara med och påverka. Medarbetarnas kompetens, inställning och ambitioner är helt avgörande för att vi skall kunna nå våra mål. Kompetensutveckling är vår viktigaste investering, och det är en ständig process.

Träffa några av våra medarbetare.

Du undrar kanske hur det skulle vara att jobba på EMAB Anläggning? Lär känna några av våra medarbetare som berättar om sina roller och få en känsla för hur det är att arbeta hos oss.

Therese – Administratör

– Jag hade arbetat inom byggbranschen, främst inom uthyrning, i över tio år när jag fick möjligheten att börja jobba på EMAB. Det var dags för mig att utvecklas och det har EMAB verkligen tagit till vara på, säger Therese.

– Ordning och reda är viktigt för mig och det är en egenskap som är central för min roll. På EMAB får jag gehör för min idéer och det är en platt organisation med snabba beslutsvägar.

Therese berättar vidare att hennes arbetsuppgifter är varierande med allt från ekonomi, lön och administration. ”Jag har fasta arbetsuppgifter som måste skötas varje vecka och sen andra arbetsuppgifter som dyker med kort varsel som måste hanteras och jag trivs verkligen med det”.

– EMAB vill hela tiden utvecklas som företag och det inspirerar också mig i mitt dagliga arbete, jag tycker om att arbeta med drivna kollegor, både på kontoret och ute på fältet. Jag åker hem med ett leende på läpparna varje dag, säger Therese.

Dzhevat – Anläggare

– Jag har arbetat hos EMAB i snart tio år. Jag började här två månader efter att jag kom till Sverige och fick ta mycket ansvar direkt, det gillade jag och det gav mig möjligheten till att utvecklas säger Dzhevat.

– Jag har arbetat inom branschen i flera olika länder men först hos Emab fick jag ta ett större ansvar att leda och planera – vilket jag tycker om som person – ordning och reda, säger Dzhevat.

– Hos Emab har jag fått mitt behov av att utvecklas och lära mig tillgodosett. Tidigt fick jag testa och lära mig köra maskiner som exempel, säger Dzhevat.

– Han berättar att han gillar flexibiliteten i att vara anläggare och när han kan påverka så att arbetsdagen blir välplanerad och allas arbetsuppgifter utförs parallellt – när det flyter på och dagen blir effektiv. 

– Hos Emab får jag uppskattning för mina intiativ och mitt engagemang, säger Dzhevat.

Erik – Grävmaskinist

– Att arbeta som grävmaskinist är ett varierande yrke. Det är många olika moment och arbetsdagen blir alltid varierande. Jag får leka med stora leksaker, säger Erik och ler.

– Spakarna går av sig själv, det sitter i ryggmärgen men det är samtidigt ganska komplicerat och det gäller att planera och ligga ett steg längre fram hela tiden. Det finns även ett estetiskt perspektiv i yrket som grävmaskinist, säger Erik.

– Att arbete som grävmaskinist är väldigt konkret, det blir ett resultat direkt och det gillar jag, säger Erik. 

– Erik har arbetat hos EMAB i ett år nu och trivs jättebra. Det är en platt organisation och det finns utrymme för egna ideér och initiativ. Vi ger varandra mycket tips och feedback och jag har en bra känsla till och från jobbet, säger Erik.

Lediga jobb

Meny